Ontdek Cars & More

Met zijn achttiende is de eigenaar van Cars & More al begonnen met zijn bedrijf, dit gebeurde eerst in Koeweit. Sindsdien is hij al volledig betrokken in de autowereld en heeft de grootste passie voor auto’s ontwikkeld. Hij geeft auto’s een nieuw leven en wilt er ook voor zorgen dat hij weer net zo glimt als een nieuw model.

Deze passie wil hij graag delen met zijn klanten en is hierom een nieuw bedrijf begonnen in het herstellen van beschadigde auto’s. Zijn grootste doel is dan ook zijn klanten 100% tevreden te stellen en zijn ruime beschikkingen van kennis, ervaring en passie over te brengen.

Hoe wij werken

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Wanneer U schadeherstel aan uw auto wenst kunt u ons bellen. Vervolgens maken wij een afspraak met u voor een volledige autocheck. Vanuit hier stellen wij een offerte op. Bij Cars & More leggen wij altijd duidelijk uit welke werkzaamheden wij uitvoeren.

Onze garanties

Ons Proces

U belt ons

U maakt met ons een afspraak voor de reparaties van uw auto


Wij doen een autocheck

Wij checken de auto en maken voor u een offerte aan zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij houden contact

Tijdens de reparatie en het onderhoud van uw auto houden wij contact met u. We houden u ten alle tijden op de hoogte van de reparaties.

De auto is klaar

Wanneer de auto klaar is, haalt u de auto bij ons op. U haalt de auto bij ons op wanneer u 100% tevreden bent.

Maak gelijk een afspraak